Suna-ne acum

0040 720 623 624 / 0040 773 368 449

 
  

Scrie-ne un mail

office@workingplatformwp.com

 
  

Program

Luni - Sambata 09.00 - 21.00

SERVICII - WORKING PLATFORM

 

Departamentul de service dispune de personal calificat si specializat pentru intretinerea si repararea platformelor de lucru la inaltime marca Haulotte, fiind astfel pregatit profesional sa mentina echipamentele dumneavoastra in conditii tehnice optime si absolut sigure in operare.

 

Echipamentul dumneavoastra isi va mentine calitatea, parametri optimi de functionare si va avea o durabilitate sporita daca acordati atentie constanta in activitatea de service si intretinere. Echipa noastra de specialisti si service-ul abilitat ISCIR va pun la dispozitie servicii de asistenta tehnica complete.

 

Revizia tehnica a utilajelor. Intretinerea utilajelor nu este un cost ci un beneficiu. Asigurandu-va ca utilajul dumneavostra functioneaza corespunzator, se poate preveni timpul de nefunctionare al utilajului si astfel imbunatatirea eficientei acestuia. Working Platform va ajuta sa anticipati si sa evitati problemele (ce pot aparea pe parcurs) prin efectuarea periodica a reviziei tehnice dupa standardele impuse de catre producator. Siguranta in functionare fiind un aspect foarte important, va recomandam ca aceasta revizie periodica, sa fie efectuata la timp in asa fel incat utilajele dumneavostra sa aiba o durata de functionare indelungata.

 

Contractul de service si asistenta tehnica. Expertiza noastra este vitala in momentul in care utilajul necesita interventii, promptitudinea raspunsului nostru minimizand costurile dumneavoastra, datorita nefunctionarii echipamentului. Echipele noastre mobile de service dispun de toate elementele necesare unei interventii de calitate, incluzand manuale tehnice, piese de schimb, uleiuri si consumabile, etc.

 

Piese de schimb. Working Platform implementeaza un depozit de materiale pentru a asigura clientilor piesele de schimb in cel mai scurt timp posibil. Datorita relatiilor excelente pe care le-am consolidat de-a lungul timpului cu producatorii de componente hidraulice, electrice si electronice, achizitionarea pieselor de schimb se face rapid si economic. Piesele de schimb disponibile in stoc sunt expediate in 24 de ore catre beneficiari nostri.

 

Firma noastra este autorizata ISCIR, este certificata ISO 9001, iar toate echipamentele pe care le comercializam sunt verificate periodic de catre prestigiosul organism la nivel international – TUV Sud.

 

 
 
     
 
     
 
     
 

Haulotte HA 12IP

Tractiune electrica 26v An fabricatie 2008 Ore de functionare 6625 h Inaltime de lucru 12 m Inaltimea platformei 10 m Extensie platforma 6.5 m Lungime platforma 5.4 m Latime platfo...

13.500 EUR Vezi detalii

COMPACT 8 - 083 Nacele foarfece electrice second hand

Tractiune electrica Trojan 24v An fabricatie 2006 Ore de functionare 554 h Inaltime de lucru 7.80 m Inaltimea platformei 5.80 m Extensie platforma 0.91 m Lungime platforma 1.90 m L...

5.250 EUR Vezi detalii

COMPACT 8 - 082 Nacele foarfece electrice second hand

Tractiune electrica Trojan 24v An fabricatie 2006 Ore de functionare 498 h Inaltime de lucru 7.80 m Inaltimea platformei 5.80 m Extensie platforma 0.91 m Lungime platforma 1.90 m L...

5.250 EUR Vezi detalii