Profil Companie


Firma Working Platform are ca principal obiect de activitate inchirierea platformelor de lucru la inaltime pe zona de nord si nord-vest a tarii. 

Datorita experientei de peste 10 ani in acest domeniu a majoritatii angajatilor firmei noastre, Working Platform este, in momentul de fata, probabil principalul furnizor de nacelle din zonele Ardealului, Banatului, Crisanei si Maramuresului. 

Nivelul ridicat de performanta la care a ajuns in prezent Working Platform este si consecinta colaborarii pe care membrii echipei noastre o au cu Importatorul Unic pe Romania al echipamentelor Haulotte, CDP Access.
 


De ce am fost alesi de catre clientii?

 

Constructorii exista de cand omul s-a decis sa nu mai locuiasca in pestera si sa isi creeze propriul camin. De la prima asezare umana descoperita de arheologi, in ultimii 195.000 de ani acest mestesug nu au facut altceva decat sa isi perfectioneze metoda. Modernul nostru este definit de eficienta, calitatea si aspectul cladirilor sale. 

De-a lungul istoriei pana in ziua de azi, a construi a devenit un instinct... Fie ca este vorba de o casa sau de o hala industriala, placerea de a face ceva cu mainile tale si satisfactia pe care ti-o aduce acest lucru este, daca nu inegalabila, cu siguranta imposibil de negat. 

Nacelele sunt rezultatul firesc al evolutiei, unul din mijloacele prin care oamenii isi pot realiza arta mai bine, mai repede si bineinteles mai eficient. 

In anul 2000, in Romania, potentialul nacelelor abia incepea sa fie descoperit. Pana la introducerea acestora pe piata romaneasca oamenii obtineau un progres mult mai lent atunci cand proiectul era unul ambitios. In ziua de astazi nacelele sunt esentiale pentru orice proiect de mare anvergura, fie ca este vorba de hale industriale, centre logistice sau Mall-uri. 

Fiind inca o tara in curs de dezvoltare, concurenta este mai puternica decat a fost vreodata , iar diferenta nu o mai face numai calitatea produselor si profesionalismul serviciilor oferite cat mai ales increderea bazata pe prietenia inchegata dintre constructor si furnizorii sai. 

Munca grea nu a fost niciodata o piedica pentru constructori. Acest lucru ne motiveaza zi de zi sa ne ridicam la nivelul asteptarilor clientilor nostri pentru ca acestia sa se poata baza pe noi in fiecare moment.


 

      Calitate
Calitate de exceptie a serviciilor prestate catre clientii nostri, atat pe inchirieri cat si pe service
     
 

Rapiditate
Rapiditate in procesarea comenzilor primite si in livrarea prompta a echipamentelor.

     
 

Flexibilitate
Flexibilitate in negocierea fiecarui contract, astfel incat acesta sa fie avantajos pt ambele parti.

    
     

Initiativa
Initiativa in faza de consultanta, pt a gasii alaturi de client solutia optima destinata fiecarui proiect.

     
 

Implicare
Implicare permanenta in sprijinirea clientilor pe toata durata delurarii proiectelor acestora.

     
   

Aceste cinci atribute, pe care le adaugam de fiecare data pachetului de servicii oferit clientilor nostrii, ne fac sa ramanem intotdeauna, pentru ei – PRIMA OPTIUNE ... de fiecare data cand au nevoie sa inchirieze o nacela.

COMPACT 12 DX - Nr. 73 Nacela foarfeca diesel second hand

Nacela diesel Haulotte Compact 12 DX este un utilaj folosit in stare buna, verificat. Disponibil stoc. Pret avantajos! Putere 18.5 Kw - 24.8 hp An fabricatie 2007 Ore de functionar...

Vezi detalii

Incarcator baterie 24VDC 2901009770

Model Incarcator baterie 24 VDC Putere 230 VAC, 50/60 HZ, 35 A - OEM Ref. model HA-2901009770 Lungime 0.20 m Latime 0.10 m Inaltime 0.07 m Greutate proprie 2.22 kg CERE OFERTA Refe...

Vezi detalii

Haulotte HA18 SPX second hand Nacela articulat diesel

Nacela articulat diesel Haulotte HA 18 SPX este un utilaj folosit in stare buna, verificat. Disponibil stoc. Pret avantajos! Motor 38 CP - 28 Kw An fabricatie 2008 Ore de functiona...

Vezi detalii